Profil perusahaan

Babagan Kita

Luwih saka 6 taun pengalaman industri

Suzhou Judphone-Auspicious Electronic Commerce Co., Ltd duwe luwih saka 6 taun pengalaman ing pabrik lan adol macem-macem produk, utamane ing bidang pemurni udara lan filter. Minangka salah sawijining perusahaan paling profesional ing bidang pemurnian udara ing China, kita duwe kapabilitas lan pabrik desain produk sing kuat. Pesenan OEM lan ODM olèh.

Lamaran

Skenario Aplikasi

Kita adol robot disinfeksi bisa digunakake ing rumah sakit, pusat kendali penyakit, pabrik farmasi, pabrik panganan, transit rel, lan sekolah.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Internal
Rincian

index_product
  • Ngisi bukaan

  • Sensor hidrogen peroksida

  • Sensor suhu lan asor

  • Inlet udara

  • Lampu status

  • Rodha universal

  • Rodha nyopir

  • Outlet udara

  • Kamera

index_product2
  • Mandheg darurat

  • Stopkontak Mist

  • Stopkontak Mist

  • Jendela operasi

  • Tombol daya

  • Antena 4G + WIFI